Martorell ha portat a terme un programa d'ajut alimentari per a 105 nens

04.09.2015 | 00:00

105 infants de Martorell s'han beneficiat del programa de suficiència alimentària a l'estiu que impulsa el departament de Benestar Social del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Per tercer any consecutiu s'han concedit ajuts als infants que inclouen els àpats d'esmorzar i dinar.
El programa de suficiència alimentària municipal ha garantit les necessitats bàsiques d'alimentació a un centenar de nens i nenes aquest estiu. Són infants de 3 a 12 anys en situació de vulnerabilitat. El juliol se'n van beneficiar 68 infants i a l'agost, 37 en el marc de les activitats d'estiu.
El programa de suficiència alimentària a l'estiu s'ha portat a terme fins a aquesta setmana al menjador de l'escola Vicente Aleixandre.
L'any passat es van concedir un total de 62 ajudes de menjador escolar a infants del municipi. La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau, assegura que "les dades són similars a les del curs passat, en què es van concedir un total de 111 ajuts de menjador (72 a l'activitat de juliol i 39 a l'activitat d'agost). Tot i això, del 2013 al 2014 l'augment de beneficiaris va ser del 150%, i s'ha passat de 46 beneficiaris a més del doble".
El programa de suficiència alimentària té la col·laboració del departament de Benestar i Família de la Generalitat. Dalmau afirma que "al llarg del 2015 s'han atès un total de 288 famílies, per mitjà dels recursos de targeta moneder i l'accés als Bancs d'Aliments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema