Olesa per la Independència mobilitzarà com a mínim 600 persones a la manifestació del proper 11 de setembre a la Meridiana de Barcelona rere el lema "de l'11-S al 27-S". La xifra de 600 olesans encara pot augmentar, perquè fins aquest mateix dissabte tot aquell que vulgui sumar-se a la mobilització pot formalitzar la seva inscripció a la seu d'Olesa per la Independència, a la plaça de les Fonts, número 10. Els organitzadors confien a arribar al miler d'olesans, com els anys anteriors.

Jaume Vendranas, portaveu d'Olesa per la Independència, ha destacat que, per a la manifestació d'enguany, els olesans i olesanes que acostumen a participar en aquestes mobilitzacions s'han inscrit amb més antelació que en anys anteriors, malgrat que encara es confia que durant els propers dies es puguin omplir les 660 places d'autocar inicialment previstes.

De fet, ara per ara només queda una vintena de places d'autocar. Inscriure's al viatge organitzat per Olesa per la Independència té un preu de 10 euros per persona, excepte per als menors de 14 anys, que costa 8 euros. Aquells que hi participin també poden adquirir el paquet de la Diada, que, a banda del viatge, inclou també una samarreta commemorativa, pel preu de 15 euros. Vendranas ha demanat als ciutadans de no deixar la inscripció fins al darrer moment.

Més enllà, però, d'aquells que optin per desplaçar-se a la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya amb els autobusos que organitza Olesa per la Independència, des de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana es confia a arribar al miler d'olesans i olesanes que participin de la mobilització.

Aquesta és la xifra que s'ha comptabilitzat en els darrers anys i, tot i que enguany es va una mica més a última hora, es considera que s'hi arribarà per acudir a la manifestació de la Meridiana.