El missatge de l'acte que va organitzar ahir a Piera era clar: per assolir la independència és necessari un resultat contundent. En plena celebració la festa major del municipi, Muriel Casals, expresidenta d'Òmnium Cultural i número 3 a la candidatura de Junts pel Sí a Barcelona, va ser l'amfitriona d'un acte en què també van participar els candidats Toni Comín, Maria Senserrich i Alba Vergés, actuals diputades anoienques al Parlament de Catalunya per CiU i ERC respectivament, i les autoritats del municipi.

Muriel Casals va destacar en el seu parlament a Piera la necessitat de "construir un nou país per tenir una administració que es faci càrrec dels nostres recursos públics i pugui decidir on van les inversions, que determinen la competitivitat del país, i les despeses, la responsabilitat social de l'administració que van a cobrir els serveis socials"

Els candidats van recalcar el propòsit d'arribar a la xifra de 100.000 inscrits simbòlics a la llista unitària de Junts pel Sí abans de les eleccions per demostrar el recolzament ciutadà de tota mena i condició a la causa independentista. La republicana Alba Vergés comentava que, "en primer lloc, s'ha danar a votar. Les eleccions que captaran les ganes de convertir-nos en un país radicalment democràtic en el futur, lluny d'on es troba ara l'Estat espanyol". Per la seva banda, Maria Senserrich va afirmar que "Catalunya ha demostrat sobradament que és viable econòmicament per convertir-se en un país pròsper i necessitem els instruments institucionals que ens permetin caminar en aquesta direcció".