El mercat de Calaf es mou de lloc per fer una rotonda

El govern local ha valorat que les parades siguin al nucli antic

08.09.2015 | 08:10

El mercat de Calaf canvia d'ubicació a partir de dissabte que ve com a conseqüència de la construcció d'una rotonda davant de l'estació de tren. El mercat es començarà en un tram del raval de Sant Jaume (a partir del carrer Teixidor) i s'allargarà pel carrer Sant Jaume fins on sigui necessari, mentre que fins ara només tenia lloc al raval de Sant Jaume.

L'execució de les obres, que comencen avui i és prevista que acabin el 31 d'octubre, obliga a tallar la circulació de la carretera de Manresa i el passeig de Santa Calamanda i, per tant, desviar la circulació pel raval de Sant Jaume, per això ha tingut conseqüències en el mercat tradicional.
L'equip de govern municipal es va plantejar tres opcions: ubicar el mercat de manera provisional a la plaça de Barcelona 92; fer-lo als carrers d'Isidre Vilaró, Pius Forn i Manuel Giralt; o bé al nucli antic, al carrer de Sant Antoni, la plaça de les Eres i la plaça Gran. "Analitzant els avantatges i els desavantatges, vam concloure que al nucli antic és el lloc més adient", segons explica l'alcalde, Jordi Badia, però mantenint un tram del raval de Sant Jaume com a zona de mercat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema