ERC reclama un gir social en el pressupost de l'Ajuntament d'Igualada

Els republicans demanen que s'ampliïn beques i s'introdueixi un gest de complicitat en els impostos

10.09.2015 | 00:00
Josep Maria Palau

El regidor d'ERC de l'Ajuntament d'Igualada Josep Maria Palau plantejarà a l'equip de govern "una sèrie de mesures que són factibles, en l'àmbit d'aprovar una fiscalitat municipal més progressiva, amb més tarificació social, amb més beques i uns impostos i taxes que també continguin un gest de complicitat i de suport respecte de tots els autònoms, comerciants i petits empresaris que estan tirant endavant cada dia l'economia i el treball a la nostra ciutat".
Segons Palau, "les ordenances fiscals i els pressupostos municipals han de tenir l'objectiu de reduir les desigualtats que s'han creat amb la crisi, han de contribuir a evitar aquesta Igualada a dues velocitats que es pot observar en molts aspectes". Per això, des del grup municipal d'ERC estan donant concreció a algunes de les propostes del seu programa electoral que van en aquesta línia, com ara les beques per als estudiants igualadins que s'han de desplaçar a estudiar a fora.
Per al regidor d'ERC, "moltes famílies tenen dificultats perquè els seus fills puguin continuar els seus estudis, sobretot en l'etapa en la qual s'han de desplaçar fora de la ciutat. És necessari que els pressupostos del 2016 prevegin els recursos necessaris per a fer front a aquesta necessitat i evitem les desigualtats en l'accés a l'educació professional i universitària". Segons Josep Maria Palau, "cal mantenir l'estabilitat pressupostària i financera municipal i, per això, cal continuar millorant l'eficiència".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema