Igualada reactiva el pla Ulisses per a la inserció laboral

El programa ofereix diversos tallers, formació i orientació a persones d'entre 16 i 30 anys

13.09.2015 | 12:26
Joves participant en un dels tallers del programa Ulisses

El departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, inicia aquest mes de setembre una nova edició del projecte Ulisses, que és adreçat a joves entre 16 a 30 anys amb mancances formatives i necessitats d'orientació laboral. L'objectiu d'aquest projecte, segons ha explicat l'Ajuntament, és facilitar a aquests joves eines i recursos perquè puguin integrar-se amb èxit al mercat de treball.
Els participants al programa podran fer tallers especialitzats de competències i mercat de treball, rebre assessorament individual i informació professional, experimentar i conèixer des de dins una empresa i aquelles professions que els interessin i, finalment, construir el seu propi projecte professional.
La tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón, ha explicat que el 2014 hi van prendre part 40 joves, dels quals 26 van ser homes i 14 van ser dones. D'aquests, 33 van completar tot el programa i, dels 7 que no ho van fer, aproximadament la meitat ho van fer per inserció laboral i la resta per abandonament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema