L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí ha convocat eleccions per escollir una nova junta directiva. Les bases per presentar candidatures estan exposades al tauler d'anuncis del Casal de la Gent Gran.

El procés electoral comença dimarts que ve, 15 de setembre, i és previst celebrar les eleccions el 27 d'octubre. En cas que no es presenti cap candidatura, la junta actual ha anunciat que celebrarà el mateix 27 d'octubre una assemblea extraordinària, per cercar una alternativa.

La voluntat de la junta actual és que alguna persona, entre els 250 socis que té l'entitat, s'animi a participar i aplicar els principis i valors de l'entitat: "estar al servei de l'associació i els associats així com de l'entorn associatiu del nostre municipi que es Vilanova del Camí". Els membres de la junta també esperen la màxima participació en aquest procés.

D'altra banda, dissabte s'inicia la temporada de ball organitzada per l'Associació de Pensionistes i Jubilats amb el suport del Servei de Cultura. El ball es farà a Can Papasseit a les 6 de la tarda.