Un curs forma a Igualada la població femenina amb més risc d'exclusió laboral

17.09.2015 | 00:00

El col·lectiu Dones amb Empenta i El Safareig ofereixen el programa d'inserció laboral per a dones amb ocupabilitat baixa (programa ONA), uns tallers col·lec- tius i sessions d'atenció personalitzada orientats a formar i assessorar dones perquè trobin feina o millorin la seva ocupabilitat. El programa és gratuït, comença el dia 24 de setembre i les inscripcions ja estan obertes.
La planificació quadrimestral del programa ha permès augmentar el nombre de dones participants. Així, el proper 24 de setembre començarà la tercera edició d'aquest servei gratuït que es desenvolupa al Casal Cívic del Passeig d'Igualada.
Des que es va celebrar la primera edició el mes de febrer, han utilitzat el servei 38 dones. A través d'un conjunt d'actuacions d'orientació i d'acompanyament que les han permès construir el seu projecte professional. Algunes han trobat feina al llarg del procés i d'altres han definit un objectiu laboral que les permet focalitzar la recerca de feina i fer-la més efectiva. El programa inclou tallers teòrics i tallers pràctics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema