Els alumnes de l'escola Sant Bernat i les entitats esportives d'Olesa ja poden usar a partir d'aquest mes de setembre les instal·lacions, remodelades, del pavelló Sant Bernat, d'aquesta població. L'entrada en servei de l'equipament posa un punt final definitiu a la manca d'espai que patien els alumnes de l'escola Sant Bernat per desenvolupar-hi les activitats físiques i esportives.

És un problema que han arrossegat durant anys i que ara, finalment, es veuen recompensats amb un pavelló que, segons explica el director de l'escola, Jordi Cornellas, en declaracions al web municipal "cobreix amb escreix totes les necessitats del centre".

El pavelló estarà a disposició del centre educatiu fins a les 17.30 dels dies feiners. A partir d'aquesta hora el podran utilitzar diferents entitats esportives del municipi. Entre d'altres, també es podrà utilitzar des de l'AMPA de l'escola.

Serà un espai polivalent. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament, després de mantenir reunions amb les diferents entitats esportives que necessiten espais per dur-hi a terme les seves activitats, ha elaborat un calendari.