El Vimart, la fira de vins i caves de Martorell, tornarà a ser l'eix vertebrador de la Festa del Roser que tindrà lloc del 30 de setembre al 4 d'octubre. La principal novetat d'enguany serà l'ampliació de la programació amb un nou format a través dels Racons de Vimart, segons van explicar ahir responsables de l'Ajuntament de Martorell. Les inscripcions es poden fer fins al 28 de setembre al telèfon 93 775 60 60 o bé al correu electrònic b.martorell@diba.cat.

D'aquí a quinze dies arriba la Festa del Roser. Una festa que ha reforçat el paper de Martorell com a terra de vins i caves, a través del Vimart. La fira tindrà lloc el dissabte 3 d'octubre però hi haurà activitats relacionades amb el vi i el cava durant cinc dies seguits.

La programació dels Racons del Vimart l'ha elaborada una comissió experta que s'ha creat enguany per la Festa del Roser. El tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell, Ricard Pardo, avançava ahir que "aquestes activitats serviran als participants per conèixer el món del vi de proximitat. És una feina que s'ha fet entre els diferents departaments del Patronat amb la necessitat d'ampliar la programació en diferents espais de Martorell", segons recollia el web municipal. Hi haurà també activitats paral·leles.