Igualada homenatja els mestres de primària i els professors d'IES

26.09.2015 | 07:53

L'Ajuntament d'Igualada va homenatjar els seus professors jubilats en l'acte inaugural del curs escolar 2015/2016, que va tenir lloc aquesta setmana passada. Va ser un acte emotiu, amb un homenatge a vuit mestres que es van jubilar a final del curs passat. La tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica i Coneixement, Àngels Chacón, la regidora d'Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, i la presidenta del Grup de Mestres de l'Anoia, Carme Aloy, van lliurar a cadascun dels professors els guardons d'agraïment per les seves trajectòries professionals als centres educatius de la ciutat.
Els mestres de primària homenatjats van ser Mercè Llacuna de les Escolàpies, Jordi Segura i Paloma Clouté de l'escola Mowgli, i Rosa Mota del Ramon Castelltort. I els mestres de secundària que han rebut el reconeixement són Juan Rosselló i Pia Almuzara del Pere Vives Vich, Teresa Sert del Milà i Fontanals, i també Pepita Jorba, fins ara directora de l'Escola Municipal de Música. Tots ells van rebre, com és tradició, una estatueta de l'escultora igualadina Teresa Riba.
Posteriorment, Lola Casas, mestra i escriptora, va pronunciar la conferència 100 anys amb Roald Dahl, al voltant de la figura del novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès, que va signar obres com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes Històries imprevistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema