Els Mossos han denunciat penalment una treballadora de l'Ajuntament de Copons acusada d'haver sostret 4.500 euros de l'interior de les oficines municipals. Els diners eren la recaptació de la festa major. La imputada és una veïna de 47 anys de Vilanova del Camí, de nacionalitat espanyola.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, es remunten al 28 d'agost, quan l'alcalde de Copons, Francesc Salamé, va denunciar la sostracció d'una caixa amb diners a l'interior, d'un calaix de les oficines de l'Ajuntament. En total hi havia uns 4.500 euros de la recaptació de la festa major del poble. Arran de la denúncia, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per tal de descobrir qui havia estat l'autor dels fets.

Després de diverses indagacions, els investigadors van esbrinar que el furt l'havia comès, presumptament, una treballadora que feia tasques de neteja a l'ajuntament, la qual estava fent una suplència durant el mes d'agost.

Els Mossos van imputar la dona com a presumpta autora d'un delicte de furt i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest la requereixi.