La plaça del Mercat de Vilanvova del Camí acull aquest vespre i nit el Vilashopping nit de tapes, una acció comercial impulsada per l'àrea de promoció econòmica que combinarà les parades del comerç local, amb un espai dedicat als artesans locals i un espai de promoció de les entitats locals.

El govern local ha volgut posar de costat el mercat municipal i el sector de bars i restaurants a través de les tapes, segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón.

Una de les darreres incorporacions a l'acte és el restaurant pedagògic L'Atelier de Fundació Taleia - Escola Pia , que participarà amb dues tapes i uns postres: Humus amb torradetes salades, xarrup d'escalivada amb escuma d'anxova i cremós de iogurt amb fruits vermells. L'Atelier també oferirà un producte innovador, el vitònic, una combinació molt particular i personal de vi i tònica. I pels més clàssics, també hi trobaran una degustació de vi negre i cava. Una altra de les novetats que presenta el Vilashopping és la incorporació de la música en directe, amb l'actuació del grup Cybee, a partir de dos quarts de deu del vespre.