Tots els grups representats al ple de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat van decidir donar suport a la iniciativa d'aportar 6.000 euros als Fons Català de Cooperació per ajudar el poble sirià refugiat, que en les darreres setmanes està arribant de manera molt important a diferents països del centre d'Europa, amb l'objectiu d'arribar sobretot a Alemanya. La solidaritat d'Olesa també mira cap als seus veïns i els de les poblacions de la vora i, en aquest sentit, es va aprovar fer costat als treballadors de l'empresa Innovyn Solvay.

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat participarà a partir d'ara en les reunions on es decideixen les polítiques a abordar en matèria de refugiats.

L'acord de suport als refugiats i a l'acollida que pugui oferir Catalunya es va prendre en un ple celebrat a final de setmana en què també es va acordar que els treballadors recuperessin el 25 % de la paga extraordinària que van perdre en les primeres retallades. En la mateix sessió es van aprovar els comptes del 2014 i un fraccionament en 10 anys dels 200.000 euros que l'Ajuntament deu al ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.