El Consell Comarcal de l'Anoia edita la nova guia digital "Del camp a la taula"

La nova edició vol donar a conèixer els productes de proximitat de qualitat i fomentar-ne el consum

30.09.2015 | 20:00

El Consell Comarcal de l'Anoia ha treballat en la renovació de la guia "Del camp a la taula", que recull els productes i l'artesania alimentària de la comarca. La guia s'ha actualitzat incorporant nous productors i també noves seccions. L'objectiu és donar a conèixer els productes del territori com un valor afegit de la comarca.
La nova guia ja es pot consultar digitalment i descarregar a la web d'anoiaturisme.cat.
Aquesta guia està organitzada en tretze seccions temàtiques que inclouen una descripció del producte i els principals productors de la comarca. Concretament, s'hi pot trobar informació sobre oli d'oliva, hortalisses i llegums, ous, formatges i làctics, embotits, productes carnis, pastisseria i fleca, pa de pagès, mel, fruits secs, fruita dolça, vins i caves o cervesa artesana, tots ells elaborats a l'Anoia. La guia fa un recorregut per tots els productes de la comarca.
La guia posa de relleu la gran diversitat i riquesa de producció agroalimentària que es cultiva, s'elabora, o es produeix per petits empresaris a l'Anoia. El conseller de Turisme i Comerç, Joan Carbó destaca que "el sector agroalimentari és un sector econòmic emergent a la nostra comarca, amb capacitat de crear empreses i ocupació, i s'ha convertit en un important factor de reforçament d'identitat local". Des del Consell s'ha fet una feina exhaustiva per a censar els productes i productors de la comarca. De totes maneres, els responsables de la guia animen els ciutadans a fer-los arribar les seves aportacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema