Un foc a Martorell causat per una cigarreta crema uns 500 metres quadrats

30.09.2015 | 20:00
Una imatge del bosc afectat ahir pel foc

Els Bombers de la Generalitat van extingir ahir a la tarda el foc que es va declarar a la zona verda que limita el carrer Muntanya, les pistes esportives l'escola Els Convents i la tanca de l'autopista AP-7. L'incendi va cremar 500 metres lineals de brossa i de matolls. La causa podria haver estat una cigarreta llençada des de l'autopista, segons els Bombers.
A l'extinció hi van intervenir set unitats i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles de la Policia Local , dues patrulles de trànsit dels Mossos d'Esquadra i una ambulància preventiva del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).
El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas, va explicar que "la Policia Local ha comunicat amb el servei d'autopistes per informar-los de l'afectació en la visibilitat dels usuaris". A requeriment del responsable dels Bombers, es va desallotjar la pista poliesportiva d'Els Convents i la zona de vianants i curiosos per evitar problemes amb el fum.
"En cap moment no hi ha hagut risc per a les persones o els habitatges. Per facilitar l'accés i les tasques d'extinció ha calgut restringir l'accés als carrers Muntanya, Torrent de Rosanes i Vicenç Ros, i s'ha generat alguna retenció per la coincidència amb les sortides escolars", va explicar Casasayas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema