Igualada subvencionarà de nou les empreses que creïn llocs de treball estables

La convocatòria està a oberta a entitats que hagin dut a terme contractacions indefinides entre el setembre del 2014 i l'agost passat

30.09.2015 | 20:00
Les sol·licituds es poden tramitar a Ig-Nova

Des d'aquesta setmana, i fins al proper 16 d'octubre, estarà obert el termini per presentar les sol·licituds de subvenció per a la creació de llocs de treball estables a Igualada. La convocatòria és a càrrec de l'Ajuntament i el seu departament de Dinamització Econòmica, amb l'objectiu de contribuir a l'estabilitat del mercat laboral i fer més lleus els impactes de la crisi econòmica en el teixit productiu de la ciutat. Per aquest motiu, dóna continuïtat un any més a aquestes ajudes a fons perdut.

Les subvencions, segons fonts de l'Ajuntament, van dirigides a les empreses i les entitats que, en el decurs del darrer any, hagin realitzat contractacions indefinides o bé que hagin convertit contractes temporals en contractes indefinits. Per determinar la quantia de les subvencions es tindrà en consideració un seguit de variables sociolaborals en relació al sexe i l'edat de la persona contractada, contemplant especialment el col·lectiu femení i els trams d'edat de més difícil inserció laboral. Aquestes contractacions hauran d'haver estat formalitzades entre l'1 de setembre del 2014 i el 31 d'agost del 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema