Els Mossos van detenir el 21 de setembre passat dos homes de 36 i 40 anys, de nacionalitat albanesa i domicili desconegut, com a presumptes membres de diversos robatoris en cases unifamiliars de Sant Esteve Sesrovires, Abrera i Castellví de Rosanes. El desencadenant de la detenció es va produir quan un veí d'Abrera va sentir els seus gossos bordar i va alertar de la intrusió d'uns homes al jardí, que van fugir de la casa però poc després van ser localitzats pels Mossos. Abans, però, el conductor va intentar fugir a gran velocitat i sense respectar la senyalització viària ni el requeriment dels agents. Després de passar a disposició judicial, els dos homes van ingressar a la presó.

Els fets van tenir lloc a les deu de la nit. Després de veure's sorpresos pel veí i de la persecució policial, els presumptes lladres van intentar fugir a peu en no poder continuar la marxa. Els agents van detenir dos dels tres ocupants del turisme, entre ells el conductor, que no tenia cap permís de conduir en vigor a l'Estat i que va quedar denunciat per un presumpte delicte de conducció temerària.

A més, en el moment de la detenció portaven joies i diners procedents d'un altre robatori que havien comès durant la mateixa tarda a Sant Esteve Sesrovires. D'altra banda, gràcies a la col·laboració d'una empresa del polígon es va poder localitzar i detenir un dels tres homes fugits, així com també facilitar la recuperació d'estris utilitzats per cometre robatoris. L'escorcoll policial fet als detinguts va permetre comissar joies i diners que portaven en el moment de la seva detenció.