L'Ajuntament de Martorell recuperarà l'antic edifici del Círcol per transformar-lo en un espai per a les entitats. La intervenció es farà després de la signatura d'un conveni entre la corporació i l'entitat El Progrés, i l'encàrrec de dinamització de l'espai és per al Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PSAPM). Martorell recuperarà l'equipament del Círcol com a Centre de Serveis a les Entitats i oficines de la regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació.

La regidora de Comunicació, Cooperació i Participació de l'Ajuntament de Martorell, Míriam Riera, ha explicat que el projecte preveu una adequació de l'espai perquè sigui "un lloc idoni per desenvolupar-hi tot tipus de projectes i sigui un equipament cívic que dinamitzi culturalment, socialment i artísticament La Vila".

L'antiga seu del Círcol Democràtic Recreatiu va ser construïda l'any 1917. Havia estat un edifici amb una gran activitat, fruit, entre d'altres, de la seva situació al bell mig del nucli antic de Martorell.