El Festival Esport i Natura torna aquest cap de setmana a Igualada en la segona edició. Es tracta d'un recinte dedicat al món de l'esport, però no només el competitiu. Els seus organitzadors van fer una bona valoració del primer any i esperen que en aquesta segona oportunitat se superin els 20.000 participants. Demà, dissabte, i diumenge, les esplanades situades a l'avinguda Catalunya acolliran tres grans espais: l'Espai Activitats, l'Espai Bike, i l'Espai Walk & Run i el 4 potes, dedicat, aquest últim, al gos i al poni.

L'Espai Bike ocuparà la zona més propera a l'Hospital d'Igualada, entre els carrers Guimarães i Itàlia, i acollirà un circuit permanent i una zona d'exposició amb marques del sector. Al circuit es disputaran diverses proves com un Open Infantil de BTT, les primeres 3 Hores de Resistència BTT d'Igualada o la Copa Catalana de Ciclocròs, entre d'altres.

L'espai central (entre els carrers d'Itàlia i França) acollirà les activitats més diverses i obertes a tots els públics. L'organització l'entén com el cor del festival. Es repetirà l'experiència de l'any passat i també s'incorporaran punts de restauració i una zona d'exposició de marques, entitats i institucions vinculades al món de l'esport a l'aire lliure, el benestar i la salut. Una de les novetats d'enguany és l'increment de les activitats, que permetrà que hi hagi encara més oferta d'inflables, parc d'aventura infantil, tirolines, rocòdroms, un concurs de construcció de tipis, slackline, castell i laberint de palla, tallers infantils i l'espai aire amb activitats relacionades, entre d'altres.