Els Pastorets de Calaf celebraran 90 anys amb nova banda sonora

El muntatge estrenarà música, amb la Cobla Sant Jordi, i nou director Per primer cop s'organitzen unes jornades gastronòmiques

28.10.2015 | 13:02
Enregistrament de la música dels Pastorets de Calaf, dijous al vespre

Una nova música que ja s'està enregistrant serà una de les principals novetats que portarà la commemoració, enguany, del 90è aniversari dels Pastorets de Calaf. Una efemèride prou important per incloure novetats a la tradicional representació de Nadal. Una de les més destacables és el relleu en la direcció, que enguany serà a càrrec de Josep Garriga, calafí vinculat als Pastorets des de ben petit, en els quals encara actua fent el paper de Jeremies, i que substitueix Neus Quer en el timó del muntatge.
L'escenografia i la música són els grans protagonistes de la renovació. L'objectiu és oferir nous decorats i augmentar la seva espectacularitat. I, alhora, dotar-lo d'una nova banda sonora completa enregistrada amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i el Cor ARSinNOVA. L'autor de la música original, mossèn Valentí Miserachs, ha revistat, completat i adaptat la seva obra a l'espectacle actual. D'aquí en sortirà un enregistrament de qualitat que serà incorporat a les representacions dels Pastorets de Calaf de manera permanent. A més, el proper 14 de febrer oferiran un concert en directe amb la cobla i el cor com a acte de clausura de la celebració del 90è aniversari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema