L'Ajuntament de Martorell reclama al ministeri de Foment l'execució de l'estació intercanviador de Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Martorell Central. En el darrer ple municipal el consistori va aprovar una moció, presentada per CDC, ERC i PSC, per reclamar un paquet de millores pendents a les xarxes viària i ferroviària de Martorell.

L'any 2007 va entrar en funcionament l'estació de Martorell Central de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, entre les estacions de Martorell-Vila i Martorell-Enllaç. Des de l'entrada en funcionament, Foment tenia previst construir un enllaç directe entre l'estació de Renfe i la de Ferrocarrils.

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha posat en relleu que "en aquell moment no es va executar bé el projecte per imposició del govern espanyol. La Generalitat, a través de FGC, va fer una estació nova i Renfe, no. Això vol dir que es va projectar una estació intermodal que no té intermodalitat". Des de fa vuit anys, hi ha una tanca que separa una estació de l'altra i que, segons Fonollosa, "escenifica el tram pendent que ha d'executar Renfe".