L´alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha estat escollit com a nou president de Localret, en substitució de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que havia estat president des del 2011 i que no ha optat a la reelecció.

La nova direcció del Consorci Localret, encapçalada pel president Xavier Fonollosa, es completa amb les vicepresidències de l´alcalde d´Alella, Andreu Francisco; de Viladecans, Carles Ruiz; del 1r Tinent d´alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello i del diputat delegat d´Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Cañizares.

Fonollosa assegura que assumeix el repte de treballar perquè Catalunya disposi arreu del territori de connectivitat amb serveis de telecomunicacions de qualitat i assequibles. "Treballarem per superar les escletxes tecnològiques i tothom disposi de les mateixes oportunitats per créixer", afirma.

Localret és un Consorci Local format per més de 800 ens locals catalans que des de l´any 1997, actua de manera coordinada per afavorir el desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i l´aplicació de les noves tecnologies al servei dels governs locals.