El Col·legi de Periodistes de Catalunya va premiar l'agència bagenca Catpress en la setena edició, a Igualada, dels Premis Gabinets de Comunicació. Ha obtingut aquest premi per la seva tasca de comunicació per a la Fundació l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

Entre els premis que es van atorgar divendres a la nit hi ha el de millor Pla de Comunicació, per a la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el de millor Estratègia de Comunicació Interna, per a Catpress, i el de millor Portaveu, per a Belén Giménez, responsable de Comunicació del Banc dels Aliments. La setena edició d'aquests premis va valorar la feina dels periodistes dins de la comunicació corporativa.

En els últims anys, cada vegada més empreses aposten per reforçar l'àrea de comunicació i, segons l'última Enquesta sobre l'estat d'ànim del Periodisme del Col·legi, el 35,4% dels professionals treballa en aquest sector. Els gabinets de comunicació són cada vegada més presents i el Col·legi premia els millors projectes. "Quan explico que sóc periodista i treballo dins d'un gabinet, tothom reacciona amb un: 'buff, pobret!'. Aquests premis lluiten contra això i reivindiquen la funció dels gabinets i, alhora, la de les entitats socials", va dir Rai Barba, cap de la campanya guanyadora, "Tu formes part de la solució", de la Taula d'Entitats del Tercer Sector.