A partir d'avui el Servei de Mercat Municipal passarà de ser gestionat pels paradistes a ser-ho per l'Ajuntament, qui de retruc ha contractat una empresa especialitzada en la gestió d'aquest tipus d'equipament municipal i comercial perquè se'n faci càrrec.

Aquests canvis es porten a terme, segons han posat en relleu fonts municipals, amb l'objectiu de dinamitzar un espai que els darrers anys ha viscut "en conflicte permanent entre paradistes", i que ha vist com la crisi econòmica feia minvar el volum de negoci. Aquesta mateixa setmana les tres parts, Ajuntament, paradistes i l'empresa gestora, es reunien per parlar de present i futur del mercat d'Olesa. La reunió va ser la manera d'oficialitzar un canvi de gestió en el qual s'ha estat treballant ja des dels darrers mesos. I hi participaven les tres parts implicades perquè el futur del mercat dependrà, segons Didac Solà, regidor de Promoció Econòmica, "de tots: de l'Ajuntament, paradistes i empresa gestora".

De moment ja s'estan fent obres de millora a l'interior i en els accessos, i properament s'articularan campanyes de promoció comercial per atreure-hi més clients. Un dels objectius a mitjà termini és augmentar el nombre de parades obertes, i per fer-ho s'estudien possibles bonificacions de taxes o altres iniciatives encara en fase d'estudi. Totes les decisions que es prenguin seran acordades amb els paradistes, als quals de moment no se'ls augmentarà les quotes de concessió de la parada.