El Centre d'Innovació de Vilanova crea un grup de 15 assessors

07.11.2015 | 00:00
El grup d´assessors davant del Centre d´Innovació de Vilanova

Una quinzena de directius, acadèmics i càrrecs de diferents institucions i formacions polítiques formen part del primer Consell d'Assessors del Centre d'Innovació Anoia. Dijous passat, el grup va visitar el centre convidat per Ramon Felip, el coordinador del Consell de membres assessors.
Jordi Barón, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que la idea "és crear una xarxa de col·laboradors que, des de diferents àmbits i sectors, ajudin a dinamitzar i posicionar el Centre d'Innovació en el mapa de Catalunya i que ajudin a captar noves inversions per al territori".
Ramon Felip, que a banda de coordinador d'aquest consell d'assessors és president de l'Associació dels Polígons dels Plans, assegura que el Centre d'Innovació "té una situació geoestratègica molt interessant que pot esdevenir un pol d'atracció d'inversions i de riquesa per al territori". Per això, una de les línies estratègiques que es vol treballar són les infraestructures, "sobretot la comunicació per carretera i per ferrocarril", concreta Felip.
El Consell d'Assessors del Centre d'Innovació Anoia és integrat per Pere Macias, diputat de Convergència al Congrés i president de la Fundació Cercle d'Infraestructures de Catalunya; Eusebi Cima, president del Centre Tecnològic Leitat; Iolanda Piedra, presidenta del Clúster marítim de les illes Balears; Joan Vich, alcalde de Vilanova del Camí entre 1975 i 2014; Francesc Rica, secretari general d'UGT Anoia - Penedès - Garraf; Ferran Debant, president del grup de comunicació Taelus (Canal Taronja); Rita Puig, doctora en Enginyeria Química,  professora universitària; Pere Fullana, director càtedra UNESCO, Cicle de Vida, Canvi climàtic de la UPF; Joan Gabarró, president de Fagepi; Toni Mora, secretari general de CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf; Toni Garcia, director general  de DOGA, empresa multinacional. Sector auxiliar i de l'automòbil, fundador i tresorer  del Clúster Indústria Automòbil de Catalunya; i José Ángel Abancens, president d'Associacions d'Empresaris de Publicitat de Catalunya.
Ramon Felip ha demanat als col·laboradors que enriqueixen el projecte amb les seves aportacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema