Una cinquantena d'empresaris van participar dijous al vespre a la primera trobada organitzada pel Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera (CIEE) per impulsar el coneixement i la relació entre empreses de la zona. Amb el lema "Generació d'idees, innovació i èxit", es van presentar les estratègies de tres empreses capdavanteres lligades al municipi i dedicades al sector de la gastronomia i la restauració: Caviaroli, Vila Viniteca i Ca n'Estruc.

La presidenta de l'associació, Isabel Torres, explica que el seu objectiu és "oferir accions i activitats de valor per a les empreses i fer xarxa per proporcionar contactes que puguin esdevenir oportunitats de treball". El CIEE es va crear el 2011 i actualment té 50 empreses associades. "La intenció és se-guir creixent i arribar als municipis de l'entorn per aconseguir nous socis de la zona del Baix Llobregat Nord", apunta Torres.

L'acte va començar amb una visita a les instal·lacions de Ca n'Estruc, una finca arrelada al món del vi des del 1548, on es cultiven 22 ha i s'elaboren vins, com l'Idoia i L'Equilibrista, que es venen a més de 60 països de tot el món. Per a Cisco Martí, de Ca n'Estruc, "produir és molt fàcil, però l'important és vendre i que et reconeguin el que fas; el valor te'l dóna el consumidor, i cal saber-hi arribar".