Una quinzena d'empreses de disseny participaran en la nova fira impulsada a Igualada amb el nom d'IDEA (sigla d'Igualada Disseny En Acció), que es farà el 18 i el 19 de novembre. El certamen, impulsat per l'associació professional Disseny=Igualada, neix amb l'objectiu de posar en contacte experts del disseny industrial d'arreu del país amb empresaris, industrials, promotors i inversors de la comarca de l'Anoia. La fira, amb un pressupost de 35.000 euros, s'ubi-carà al recinte de l'Escorxador i tindrà 15 estudis de disseny industrial, estands d'associacions i també una zona de demostracions.

El projecte també pretén generar un directori de dissenyadors de producte i d'industrials i empresaris de la comarca. Els visitants podran conèixer els projectes de 15 estudis de disseny industrial (5 dels quals seran d'Igualada) i també podran assistir a demostracions i exposicions d'idees inspiradores, una àrea dedicada a mostrar productes industrials ja existents que es presenten com a exemples d'èxit.

Quant als visitants, la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) farà una recerca d'industrials de la comarca i la ciutat d'Igualada que puguin oferir els seus serveis als dissenyadors, ja sigui per desenvolupar projectes conjuntament com per oferir-los els seus serveis en l'àmbit de la producció.