Els desallotjament de l'Espai pels Somnis ha quedat ajornat. La comitiva judicial ha intentat negociar amb un grup de resistència d'unes 200 persones però veient que amb diàleg no hi hauria un canvi de posició ha decidit aixecar acta i seguir el procediment per actuar un altre dia. La nova data per al desallotjament també s'haurà de donar a conèixer a les parts, els col.lectius que fan l'ocupació i el Bisbat de Vic, que n'ostenta la propietat.

Per avui s'havien organitzat actes al matí i al migdia per evitar el desallotjament previst. El jutjat havia dictat per a aquest matí el final de l'ocupació. La mobilització era previsible i, per aquesta raó, els propietaris de l'edifici, les parròquies d'Igualada i el bisbat de Vic, van reclamar al jutjat que aquest desnonament es fes amb presència dels Mossos d'Esquadra per tal de garantir l'operativa.

Els actuals responsables de l'Espai pels Somnis havien convocat els simpatitzants a les 9 del matí davant del casal, al passeig Verdaguer. A les 9 hi hagut un esmorzar popular i més tard una concentració. Els grups havien convocat aquesta mobilització sota el lema de "No ens faran fora!".