La Policia Local d'Olesa de Montserrat va rescatar ahir al matí un home de 26 anys del municipi que havia caigut al canal de l'Areny del Molí i que corria perill de perdre la vida perquè va quedar atrapat pocs metres abans del punt on el canal queda soterrat.

Els fets es van originar poc abans de les 12 del migdia, quan aquest veí d'Olesa, que estava passejant amb la seva família i un gos per una zona molt propera al canal, es va llençar a l'aigua per intentar ajudar l'animal que duia i que havia caigut al canal. El fort corrent de l'aigua va arrossegar el jove més de cent metres túnel endins.

Finalment, però, l'home es va poder agafar a una petita pedra que sobresortia, un gest que li va evitar de ser arrossegat fins a la zona on el canal de l'Areny del Molí queda totalment soterrat, segons va informar ahir la Policia Local en un comunicat.

Els agents de la policia van rebre l'avís del servei d'emergències poc abans de les 12 del migdia. Segons fonts del cos policial, va ser amb la col·laboració dels serveis sanitaris, els bombers i els Mossos d'Esquadra que es va poder dur a terme amb èxit el rescat.

Després de l'incident, l'home va haver de ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Martorell, on ahir encara es recuperava d'un episodi d'hipotèrmia provocat per la baixa temperatura de l'aigua del canal.

La seva vida, però, estava fora de perill, va informar la Policia Local d'Olesa de Montserrat.