Seat porta a la plantilla estable 100 empleats d'ETT

La direcció de l'empresa explica que aquesta mesura respon a la bona marxa de la marca des del 2013 i especialment de l'Audi Q3

05.12.2015 | 07:37

Seat contractarà 100 empleats que ara treballen a la planta de Martorell (Baix Llobregat) a través d'empreses de treball temporal (ETT), i que passaran a formar part de la plantilla de la companyia a partir del gener. Segons ha informat l'empresa automobilística en un comunicat, aquest centenar d'empleats començaran un contracte laboral per posteriorment passar a ser indefinits, "ja que es contractaran per necessitats estructurals de producció i no per assumir puntes de treball". Les noves incorporacions podrien augmentar fins als 160 treballadors el mes de maig, "en funció de l'evolució de l'activitat".

En un comunicat, el vicepresident executiu de recursos humans de Seat, Xavier Ros, ha destacat que "l'èxit comercial que està travessant la marca des del 2013 i l'evolució de l'Audi Q3 són una excel·lent notícia per a tota la plantilla i ens està permetent generar més feina". "En els últims dos anys hem contractat 750 treballadors i hem generat uns 3.000 llocs de treball entre els nous proveïdors", ha celebrat Ros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema