La biblioteca de Piera està promovent una exposició fotogràfica sobre els vells establiments comercials de la població. Per aconseguir material inèdit ha fet una cita per tal que els veïns aportin imatges particulars a la mostra, i l'enriqueixin. Les imatges exposades es podran veure el proper mes de febrer. Les fotografies han de recollir imatges d'establiments comercials de Piera que hagin desaparegut.

Els responsables de l'exposició expliquen en un comunicat adreçat als veïns que "la història d'una vila la formen la seva gent, el seu entorn i el saber fer". "Un saber fer que amb el pas del temps ha anat canviant i modificant-se per fer front als nous reptes i als canvis socials d'un món en constant evolució", afegeixen.

Des de la biblioteca es vol retre homenatge a aquells comerciants que van treballar per tirar endavant el seu negoci, que són un reflex del bullici comercial de començament i mitjan segle XX. Ja es conserven imatges i anuncis d'alguns establiments i la mostra pretén ampliar el coneixement.