Igualada publica el 'making of' de la campanya 'Tracta'm bé'

El vídeo està disponible a la xarxa i s'inclou en l'acció per tal d'alertar sobre els maltractaments a persones grans

15.12.2015 | 12:14
El vídeo publicat a la xarxa pel consistori igualadí.

El Consell Comarcal de l´Anoia i l´Ajuntament d´Igualada han publicat el vídeo del making of de la campanya 'Tracta´m Bé', presentada el passat mes d´octubre i que té per objectiu fomentar el respecte i prevenir el maltractaments a les persones grans.

El vídeo, amb un format de curtmetratge, té una durada de 15 minuts i recull moments i converses gravats durant les sessions fotogràfiques que es van dur a terme per elaborar la campanya, amb persones grans d´Igualada i l´Anoia com a protagonistes principals. Aquesta és una acció més de la campanya, que vol contribuir a fomentar els bons tractes a les persones grans i, amb aquesta voluntat, es fa arribar el vídeo als mitjans de comunicació, a entitats i serveis públics, per a buscar-ne la màxima difusió a través de les xarxes socials.

En aquesta campanya visual hi han participat activament els membres del Consell de la Gent Gran de l´Anoia. Uns hi apareixen com a actors i actrius, altres posen la veu en off al vídeo i uns altres fan una tasca més pedagògica per tal que els agents socials puguin observar, detectar i comunicar situacions de possibles maltractaments a les persones grans. A més, els impulsors de la campanya destaquen la tasca d´Enric Esquer, membre del Consell de la Gent Gran, responsable de la codirecció, gravació i edició d´aquest vídeo. Les persones grans, doncs, es mobilitzen davant d´aquest fenomen per tal de prevenir-lo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema