Creu Roja Igualada ha recollit més de 400 joguines, que famílies de la ciutat han portat al Cercle Mercantil d'Igualada. L'entitat organitza aquest recapte de materials per a la mainada amb la voluntat que la nit de Nadal cap nen no es quedi sense joguines.

Des de les 12 del migdia fins a les 9 del vespre, l'antic Cercle Mercantil d'Igualada (la Sala) va ser un degoteig de persones i famílies que hi acudien a fer les seves aportacions. Però, malgrat la bona participació, la xifra recollida és inferior a la d'anys anteriors. Per això, ahir al vespre, des de Creu Roja es feia una nova crida per completar les expectatives i les necessitats detectades.

"Esperen que durant la setmana millori l'aportació", ja que l'oficina de la Creu Roja encara recollirà joguines durant els propers dies i fins divendres.

Enguany es buscaven joguines per a infants d'entre 0 i 12 anys, "noves, no bèl·liques, educatives i de joc col·lectiu". Durant 27 anys, Creu Roja ha ofert aquest servei i s'ha fet a partir dels criteris de dels Serveis Socials de cada municipi. Per cada joguina que es donava, a canvi s'obtenia una entrada gratuïta per a la pista de gel.