Creu Roja recull més de 400 joguines a Igualada per garantir uns Reis per a tots

19.12.2015 | 09:33
Recollida de joguines de Creu Roja, ahir

Creu Roja Igualada ha recollit més de 400 joguines, que famílies de la ciutat han portat al Cercle Mercantil d'Igualada. L'entitat organitza aquest recapte de materials per a la mainada amb la voluntat que la nit de Nadal cap nen no es quedi sense joguines.
Des de les 12 del migdia fins a les 9 del vespre, l'antic Cercle Mercantil d'Igualada (la Sala) va ser un degoteig de persones i famílies que hi acudien a fer les seves aportacions. Però, malgrat la bona participació, la xifra recollida és inferior a la d'anys anteriors. Per això, ahir al vespre, des de Creu Roja es feia una nova crida per completar les expectatives i les necessitats detectades.
"Esperen que durant la setmana millori l'aportació", ja que l'oficina de la Creu Roja encara recollirà joguines durant els propers dies i fins divendres.
Enguany es buscaven joguines per a infants d'entre 0 i 12 anys, "noves, no bèl·liques, educatives i de joc col·lectiu". Durant 27 anys, Creu Roja ha ofert aquest servei i s'ha fet a partir dels criteris de dels Serveis Socials de cada municipi. Per cada joguina que es donava, a canvi s'obtenia una entrada gratuïta per a la pista de gel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema