La comissió de Reis d'Igualada rep dos fons de fotografies locals

23.12.2015 | 07:43
Bernat Bosch i Felip, de L´Art de la Llum; Josep Maria Cunillera i Corbella, de Foto Cinto, i Joan Garrés i Florensa, de la comissió de Reis

L'arxiu de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d'Igualada, Fundació Privada, s'ha vist notablement augmentat per la donació de clixés fotogràfics per part de Josep Maria Cunillera i Corbella de Foto Cinto, i de Bernat Bosch i Felip, en representació de L'Art de la Llum.
Ambdues entitats han immortalitzat durant molts anys moments màgics i inoblidables de la Festa de Reis d'Igualada. Pels objectius de les càmeres d'aquests professionals hi han passat diverses generacions d'igualadins i d'igualadines. Tot plegat, un recull de moments i d'escenes molt emo-tius que ja per sempre romandran no només en la memòria de les persones sinó també de la ciutat i de la Comissió de la Cavalcada de Reis d'Igualada. Un cop classificats i degudament digitalitzats els clixés, el resultat d'aquesta donació passarà a formar part del fons fotogràfic que la comissió dels Reis d'Igualada té als seus arxius, que formen part del Sistema d'Arxius de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema