Una desena de destacats professionals de la moda d'arreu de l'Estat han acceptat col·laborar com a assessors de la fira tèxtil Bstim. Divendres ja es va celebrar a Barcelona la primera reunió d'aquest grup d'advisors (assessor), que han començat a treballar per aportar els seus coneixements del sector tèxtil a la segona edició de Bstim, que se celebrarà a Igualada els dies 24 i 25 de febrer del 2016.

És la segona vegada que es constitueix aquest grup d'assessors format per experts del sector de la moda i, de fet, molts repeteixen després de la bona experiència de la primera edició. Els organitzadors de la fira Bstim -Fira d'Igualada, l'Agrupació Tèxtil Fagepi i l'Ajuntament d'Igualada- els han anat a buscar amb l'objectiu que puguin aportar a Bstim la seva experiència i els seus coneixements del sector perquè la fira pugui ser útil a visitants i expositors.

Formen part d'aquest grup d'experts el vicepresident de Desigual per a Àsia i Amèrica, Jordi Balsells; el dissenyador Josep Abril, el director industrial de Sita Murt, Albert Esteve; el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez; el director de la revista Coolture Magazine, Aleix Aguilera; la directora de la revista Modes, Pilar Riaño; el president del Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya, Francesc Maristany; la responsable de l'Associació d'Empreses de Moda i Confecció de Madrid, Carmen Torres, i la secretària general de l'Associació de Creadors de Moda d'Espanya, Pepa Bueno.