L'Ajuntament d'Olesa posa a concurs la concessió del servei de recollida de la brossa per valor de 14.783.456,64 euros. El ple de l'Ajuntament d'Olesa ha aprovat el plec de clàusules en la darrera sessió de l'any, que es va celebrar dilluns passat a la nit.

L'objectiu del nou contracte és millorar la dedicació i la maquinària amb la finalitat d'aconse-guir una Olesa més neta.

El ple també va donar suport a la iniciativa que promou que la Festa dels Miquelets d'Olesa i els Misteris d'Olesa siguin declarades Festa d'Interès Local.

Finalment, el punt que havia de servir per aprovar la suspensió de les llicències d'actuació industrial de Càtex Vilapou ha quedat sobre la taula. Segons el regidor Miquel Riera, aquest punt es debatrà en posteriors sessions plenàries perquè els grups de l'oposició disposin de més temps per estudiar-lo.

Durant el ple també es va aprovar, definitivament, la taxa del cementiri municipal i de l'edifici de Serveis funeraris, tot desestimant les al·legacions presentades per l'empresa concessionària del servei, Explotacions Funeràries SL.

El ple de l'Ajuntament també va aprovar una modificació del contracte dels serveis de neteja del pavelló Sant Bernat i la pista d'atletisme.