L'Ajuntament d'Igualada i el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI) han arribat a un acord per la gestió del centre de simulació 4D Health. Si bé l'Ajuntament segueix sent el propietari de l'edifici de l'antic hospital d'Igualada i qui ha assumit les obres d'adequació i equipament del centre de simulació, a partir d'ara serà el CSSI qui en faci la gestió.

La missió del 4D Health encaixa plenament amb la del CSSI que és assegurar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i prestar serveis de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones. A més, el CSSI té com a finalitat la docència i la recerca en l'àmbit mèdic, uns objectius que coincideixen amb les del centre 4D Health. L'acord també permetrà que hi hagi sinergies amb els projectes de futur del CSSI, que inclouen l'atenció centrada en la persona i la formació del seu personal. Aquesta decisió s'inclou en el projecte de l'Ajuntament de convertir Igualada en una ciutat capdavantera en innovació i tecnologia aplicada.

L'acord de traspassar la gestió del 4D Health es va aprovar a la Junta de Govern del Consorci Sociosanitari d'Igualada de dilluns i al ple de l'Ajuntament de dimarts, i aquest dimecres s'ha signat el conveni de col·laboració.