El govern d'Igualada, liderat pel convergent Marc Castells, ha acabat sancionant l'empresa que gestiona l'espai d'esport Infinit, un projecte que va impulsar el darrer govern socialista de la ciutat. El ple va aprovar la proposta de Castells d'aplicar sancions de 25.500 euros a l'empresa que gestiona el complex esportiu Infinit, Anoia Esports S.L., a qui acusa d'haver vulnerat en diferents punts les bases de la concessió. La mesura es va aprovar amb els vots favorables de CiU, ERC, Socialistes d'Igualada i PP i l'abstenció de la CUP i de Decidim Igualada.

En la base del conflicte hi ha que l'Ajuntament va detectar que feia pagaments a l'empresa que estaven per sobre del que semblava raonable i en obrir la investigació es va veure que l'empresa que havia signat l'acord, Anoia Esports S.L., hauria canviat de manera molt notable la seva composició accionarial, sense haver-ne donat compte. En el moment d'obrir la investigació del servei municipal que funciona en règim de concessió, aquesta empresa tenia com a soci principal Iniciatives per a la gestió esportiva S.L., que controlava el 80% de l'accionariat d'Anoia Esports S.L.

En l'expedient sancionador, l'Ajuntament acusa l'empresa d'haver efectuat una cessió del contracte sense autorització de l'Ajuntament i sense haver complert amb els requisits legals i contractuals; haver efectuat dues subcontractacions del contracte sense autorització de l'Ajuntament; incomplir les obligacions sobre personals i hores afectades al servei, previstes en els plecs de condicions reguladors; exemptar determinats usuaris del pagament de les tarifes pertinents.