L'Ajuntament de Martorell iniciarà al principi de l0any vinent una campanya de difusió de l'ús de la deixalleria fixa i mòbil. La regidoria de Medi Ambient reforçarà la campanya de sensibilització en els residus amb un fulletó informatiu que farà conèixer el nou calendari de la deixalleria mòbil.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Adolf Bargués, va assegurar que "se'ns presenta com un gran repte de consolidar el projecte de la deixalleria mòbil, no només per la seva dimensió social, sinó també per la vessant pràctica de facilitar als ciutadans un punt de recollida d'escombraries al costat de casa seva".

La deixalleria, gestionada pels treballadors del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases, obrirà la primera setmana de gener, del 4 al 8, i estarà ubicada a la plaça de Pere Teixiné, al barri del Torrent de Llops. Una de les novetats d'aquesta campanya és un plànol on s'indiquen els punts de recollida de residus municipals i altres contenidors on no s'ha de llençar cap de les cinc fraccions destinades als soterrats. Entre aquests punts destaquen vuit parades de deixalleria mòbil, tretze minideixalleries i deu penells publicitaris.