Olesa de Montserrat vol una nit de Reis on cap infant del municipi es quedi sense joguina. La iniciativa Campanya del Somriure demana que qui vulgui aportar joguines perquè els Reis les portin als nens que no en tenen hi participi deixant joguines noves o que pràcticament estiguin noves. Fa 34 anys que un grup de voluntaris olesans organitzen aquesta campanya.

Es demanen joguines, però també material escolar i contes. Els dies de recollida són demà i dimarts, 5 de gener, de les 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. Cal portar els regals al Casal d'Olesa, al carrer Metge Carreras número 69.

La Campanya del Somriure és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu fer arribar la nit de Reis i la seva màgia a totes les cases olesanes per tal que tots els nens i nenes de la vila tinguin, per Reis, una joguina. Per això, i des de fa ja 34 anys, organitzen una recollida de joguines i material escolar nou o en bon estat, que, després, entrada la matinada, es duen als infants.

Marta Puig, voluntària de la campanya, ha explicat que "la Campanya del Somriure disposa d'un conjunt de voluntaris consolidats, però ha obert la porta a la possibilitat de sumar-s'hi, sobretot si algú pot aportar el seu vehicle per poder fer el repartiment".

El llistat dels beneficiaris és el resultat de les inscripcions prèvies i dels noms que els Serveis Socials municipals hi aporten.