La benvinguda dels Reis de l'Orient a la comarca de l'Anoia

Ses Majestats desfilaran avui per portar regals als infants d'arreu de la comarca

04.01.2016 | 22:06
La benvinguda dels Reis de l'Orient a la comarca de l'Anoia

Aquest dimarts a la tarda, els Reis arribaran als diferents municipis de l'Anoia, comprova els horaris en què passaran més a prop teu.

Jorba
Aquest dimarts, a les 19.30 h, Ses Majestats iniciaran el recorregut que els portarà per la plaça de la Font, l'avinguda Canaletes, la plaça 11 de Setembre i el carrer Major fins a l'església. 

La Llacuna

Com és habitual, la rebuda dels Reis començarà a les 20h davant dels Bombers. 

Masquefa

La Cavalcada començarà davant l´Ajuntament a les 18.30h, on es farà la rebuda i se´ls donarà la clau de la Vila. A continuació, començarà la Cavalcada amb un recorregut que passarà pel carrer Major, Sant Pere (on es farà una Adoració dels Reis d´Orient a la Parròquia), Crehueta, Serralet, Font de la Malesa, Doctor Rotllant, Avinguda La Línia i Avinguda Catalunya. Davant el CTC els infants podran lliurar la carta als Reis.

Montbui

Els Reis arribaran aquest dimarts a les 19 h, a la plaça de la Vinícola. Després d'un breu recorregut, acabaran el seu trajecte a l'església de Santa Margarida, cap a les 19.45 h.  

Òdena

A les 18.30 h, els Reis Mags d'Orient arribaran per la carretera de can Macià fins a la plaça Major. Després, es prosseguirà amb la cavalcada.

La Torre de Claramunt

A  les 18 h, Ses Majestats arribaran a la plaça de l'Univers de Pinedes de l'Armengol; a les 19 h, a la plaça de l'Església de Vilanova d'Espoia; i a les 20 h, a la plaça de l'Ajuntment de la Torre. 

Vallbona d'Anoia

Aquest dimarts, partir de les 17 h, els Reis de l'Orient recorreran els nuclis i masies del municipi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema