Els horaris i els canvis de trànsit per la cavalcada de Reis al Baix Llobregat

La majoria d'arribades començaran entre les 17.30 i les 18.30

04.01.2016 | 16:24

L'arribada de Ses Majestats, aquest dimarts 5 de gener a la tarda, comportarà diferents afectacions de trànsit als municipis del Baix Llobregat, a continuació et fem un resum dels principals canvis de trànsit que comportaran les cavalcades a la comarca.

Castellví de Rosanes

A les 18.30 h, a la plaça de Santa Eulàlia, es farà l'espectacle de benvinguda a Ses Majestats, on els rebrà l'alcalde, que els lliurarà la clau de la vila. Seguidament, inici de la cavalcada.

El recorregut de la marxa serà pel carrer de Montserrat, plaça de Sant Magí, carrer d'Orenci Valls, avinguda de Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga i dels Arbres, plaça de la Constitució, carrers de Baix i de Sant Joan, avinguda de Francesc Marimon, carrers de la Font del Vidal, de Barcelona, de la Guardiola i dels Cavallers, plaça de l'Ajuntament, carrer Gran i església de Santa Eulàlia, on tindrà lloc l'adoració.

Organització: regidoria d'Entitats, Cultura i Festes amb la col·laboració dels Amics de la Flama i Parròquia de Santa Eulàlia.

Martorell

A les 17.30 h, arribada de Ses Majestats al pont del Diable, on seran rebuts per les nadales de la Coral Ars nova i la Coral Ars Nova infantil.

Passejada fins a la plaça de la Vila i inici de la cavalcada fins a arribar, a les 21 h, a la Rambla de les Bòbiles, on els Reis recolliran les cartes dels infants.

Olesa de Montserrat

Arribada dels Reis i cavalcada, a les 18.15 h.

Recorregut de la desfilada: plaça Dr. Fleming, carrer Pau Casals, avinguda Francesc Macià, carrer Amadeu Paltor, carrer Argelines, carrer Anselm Clavé, carrer Jacint Verdaguer, avinguda Francesc Macià i plaça Catalunya.

En cas de pluja, els Reis arribaran al Teatre de La Passió a les 18.30 h. Els accessos al teatre es faran en 3 torns. 1r torn: de 18.30 a 19.15 h; 2n torn: de 19.45 a 20.30 h; i 3r torn: de 21 a 21.45 h.

Organització: Ajuntament d'Olesa de Montserrat amb la col·laboració d'entitats d'Olesa.

Sant Esteves Sesrovires

A les 18 h, rebuda de Ses Majestats a l'avinguda de Vallserrat, davant el camp de futbol.

Recorregut: avinguda Vallserrat, avinguda Montserrat, carrer Major.

A l'ajuntament seran rebuts per les autoritats locals i faran la salutació des del balcó. Després continuaran fins a la pista coberta per l'avinguda Montserrat, passeig de les Oliveres, i un cop allà els nens i nenes els podran donar les seves cartes.

Organització: Comissió Cavalcada de Reis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema