El camp de futbol del Sant Maure, a Santa Margarida de Montbui, ha canviat durant dos dies les pilotes pels gossos, per així acollir, per tercera vegada, una competició internacional d'agility -una cursa d'obstacles per a gossos- puntuable per al campionat d'Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola, i que organitzava el Club d'Agility Rivalcan.

La prova d'enguany, batejada amb el nom de Pandereta, va reunir més de 260 participants durant el cap de setmana, provinents de diversos clubs d'agility de tot Espanya i també de França. En aquest campionat, el club amfitrió va aconseguir diversos podis. Dissabte, Luis Luque, amb el seu caniche Melendi, va ser campió de la categoria mini de grau III; Jordi Montaño, amb la Dana, va quedar campió de la categoria estàndard de grau I; i Ivan Peña, amb la Bomba, quart de la mateixa categoria. En la categoria midi de grau I, Marina von Podolsky, amb el Rock, també va ser campiona, i en la mateixa categoria dels mini, Laure Metairie va ser segona amb el Pepito i quarta amb el Wilson. Diumenge, Màrian Guerrero va ser segona de la categoria mini amb el Petit, i Carles Domingo, amb la Kenia, va fer un segon lloc en la mateixa categoria d'estàndard. Jordi Montaño, amb la Dana, va quedar quart.

Durant el campionat, es va fer el Jumping Caganer, una prova solidària per recaptar diners per ajudar a combatre la diabetis infantil. Entre la prova i les aportacions de la gent, es van reunir 486 euros.