La moda igualadina i manresana fa cap a la 080 Barcelona Fashion

Quatre empreses igualadines i la dissenyadora manresana Miriam Ponsa faran desfilada a la capital catalana

18.01.2016 | 07:51

Les empreses igualadines Aldomartins, Escorpion, Punto Blanco i Sita Murt, i la manresana Miriam Ponsa seran novament entre els millors dissenyadors del país, desfilant a la nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Hi presentaran les noves col·leccions de la temporada tardor-hivern 2016-17.
La 080 Barcelona Fashion se celebra de l'1 al 5 de febrer, enguany en el marc de la Casa Llotja de Mar, que acollirà les propostes de més d'una trentena de creadors i marques. És la 17a edició del certamen.
Al llarg de cinc dies, més d'una trentena de dissenyadors i marques presentaran les seves propostes. En aquests edició ha anunciat la seva presència dissenyadors i marques com Aldomartins; Bóboli; Brain & Beast; Carlota Oms; Celia Vela; CND by Cóndor; Custo Barcelona; edgar Carrascal; Escorpion; Justícia Ruano,; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Lyle & Scott; Lupo Barcelona; Manuel Bolaño; Menchén Tomàs; Miquel Suay; Miriam Ponsa; Naulover; Oscar León; Pablo Erroz; Pau Esteve; Punto Blanco; Sita Murt; TCN; Torras; Txell Miras; VM La Siberia; Wom & Now; Xavi Graus i Yerse.
L'últim dia, la passarel·la del 080 Barcelona Fashion passarà el relleu als creadors emergents de MODAFAD. Les companyies cerveseres són patrocinadores de festivals de moda com a aquests o de grans concerts. En aquest cas, la barcelonina Moritz és la que apareixerà al costat a la moda, com a patrocinador principal del certamen. També són patrocinadors Redken, Solan de Cabres, Codorniu, La Roca Village, Movistar, i Rowenta. Són firmes col·laboradores Mac Cosmetics, CND Beauty, myTaxi, i 21Buttons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema