La ciutat d'Igualada inicia el proper 30 i 31 de gener els actes de capitalitat de la llengua. Aquest dies es durà a terme la Renovació de la Flama de la Llengua a Prada de Conflent, i la capital de l'Anoia passarà a ser la la ciutat que farà custòdia d'aquesta Flama.

Els organitzadors de l'esdeveniment han fet una crida perquè els igualadins es traslladin fins a a la Catalunya Nord i hi passin el dissabte i el diumenge. Els actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, que enguany va ser a càrrec d'Al-Pi-nisme Club esportiu, l'Associació Flama del Canigó d'Igualada i Òmnium Cultural, comencen a la població de Prada, a la Catalunya Nord.

Els organitzadors ofereixen trasllat i estada organitzada amb un programa que preveu la sortida per al dissabte dia 30, al matí, des d'Igualada. A Prada, s'hi farà una excursió, de Sirac a Sant Miquel de Cuixà. A la tarda hi haurà una cercavila amb el Ball de Cercolets i els Gegants d'Igualada, els Diables de Prada i la colla castellera els Pallagos de Conflent. A la nit, sopar popular i concert amb la Guingueta.

El diumenge dia 31 hi haurà la cerimònia d'encesa de la Flama de la Llengua a la tomba de Pompeu Fabra, i al migdia, cercavila.