Durant tota la setmana passada, van circular per les carreteres de l'Anoia centeners d'exemplars de la nova Africa Twin, el nou model d'Honda. La delegació francesa de la marca va escollir la comarca per posar en escena la presentació i prova en ruta del nou model.

Les banderes d'Honda ja onejaven al Campus Motor Anoia des del dilluns de la setmana passada, atès que el muntatge logístic que s'ha fet a les instal·lacions durant l'estada de la marca ha estat considerable.

L'esdeveniment va iniciar-se dimecres a mig matí amb diversos circuits per la comarca i voltants que se'ls havia preparat des de l'organització. Aquella mateixa tarda, el president d'Honda Europa, Norihiko Iwasakiel, que va voler conèixer les instal·lacions del Campus Motor Anoia i va fer un visita de reconeixement al centre.

Dijous es va centrar l'activitat al Campus Motor de l'Anoia, que es va convertir en el centre de control dels diversos grups que estaven fent les corresponents rutes. En arribar al Campus participaven en diferents sessions formatives segons el grups al qual pertanyien i el seu nivell.

Dijous mateix, ParcMotor Castellolí era també escenari de la presentació el nou model d'Honda Civic Type R, amb pilots com Dani Pedrosa i Marc Márquez.

Cal remarcar que no hi ha cap altre escenari com l'aconseguit actualment amb el Complex Parcmotor, format pel Campus Motor Anoia, Parcmotor Castellolí, Fast Parcmotor i Karting&Paintball Castellolí, en tot Catalunya, amb unes instal·lacions que, com a complex, són úniques.

El Campus Motor de l'Anoia és un centre especialitzat en organització d'esdeveniments posant a la disposició una sèrie d'espais modulars al servei de les empreses del sector del motor, d'energies renovables i esports perquè hi puguin fer projectes de recerca, investigació o bé organitzar-hi altres activitats com cursos i congressos.