El sindicat de la CGT ha denunciat l'acomiadament de Pedro González Domínguez, president del comitè de la Societat Municipal Mediambiental d'Igualada, empresa que presta serveis de la neteja viària a la capital de l'Anoia. Fonts sindicals relacionen l'acomiadament amb la convocatòria de la darrera vaga a la ciutat.

Fonts del sindicat han indicat que González va ser acomiadat el 15 de gener, per causes disciplinàries. L'empresa, segons l'explicació del sindicat, va fer un acomiadament disciplinari, que es fonamenta en uns fets que li van ser notificats en plec de càrrecs el 27 de novembre passat, complementats i ampliats l'11 de gener del 2016.

L'empresa subcontractada que presta els seus serveis a l'Ajuntament d'Igualada ha reduït el 20% de la plantilla els últims anys, sempre segons la CGT, amb la qual cosa obliga de vegades a "no poder realitzar les tasques assignades en el seu ordre".

Per al treballador i sindicalista "és, una vegada més, un exemple de vulneració d'un dret fonamental" com és la representació sindical dels treballadors. Denuncia que cada dia hi ha més càrrega de treball.