L'Ajuntament d'Igualada preveu posar en funcionament al llarg de la propera primavera la primera àrea d'esbarjo per a gossos de la ciutat. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, s'ubicarà en un terreny de titularitat municipal situat al barri de Set Camins, a la confluència dels carrers de les Comes i la Pobla de Claramunt. Actualment, en aquesta parcel·la ja hi ha una zona verda i un parc infantil i ara es treballarà per afegir-hi aquesta zona per als gossos, en un espai lliure de 980 m2 que fins ara no ha tingut cap utilitat definida.

Els gossos podran fer ús de l'espai sense necessitat d'estar lligats, excepte les races considerades potencialment perilloses, que hauran de portar corretja i morrió posats.

De fet, segons ha explicat Pont, la intenció de l'Ajuntament és valorar, conjuntament amb els col·lectius de propietaris de gossos amb els quals ja fa temps que hi ha converses per crear un espai com aquest, la idoneïtat de dividir també aquest espai en dues parts, una per a gossos grans i una altra per a gossos petits.