El "no" s'ha imposat de manera rotunda en la consulta que el municipi ha fet a la urbanització del Maset per demanar als contribuents si estaven d'acord en que la millora urbanística que requereix la zona es dugués a terme aquest any 2016. Però els veïns que hi són contraris han estat la immensa majoria, el 92,01%. La consultat s'ha celebrat durant tota la setmana amb una participació alta pels registres que hi ha en consultes populars (69,40%). Els propietaris de 551 finques han votat i 243 no ho han fet.

La votació ja s'havia obert amb polèmica a nivell dels grups municipals. El PSC va ser un dels que va dir que no a la consultat, però al mateix temps va fer una crida als veïns perquè hi participessin, entenent que d'aquesta manera, si guanya el seu parer, també tindria molta més força.

Els socialistes consideren que per arribar a una votació final s'havia de fer amb més informació. Els veïns, segons aquesta formació, no tenien coneixement ni de quina era la proposta final (el projecte concret) ni de quin era el cost que haurien d'assumir de manera detallada, i en aquestes condicions el PSC, amb una alta implantació a la zona, havia mostrat la seva negativa.

Els socialistes van explicar en un butlletí informatiu que la proposta que faria el govern als veïns seria de pagar entre 12.000 i 20.000 euros per parcel·la i auguraven que, tenint en compte la composició social de la urbanització, hi hauria veïns que no podrien assumir els costos.